Pogledajte od koga je Emili Ratajkovski nasledila lepotu

Izvor: Scandal.rs, 16.Apr.2015, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte od koga je Emili Ratajkovski nasledila lepotu

Emili Ratajkovski je postala poznata širom sveta zahvaljujući pojavljivanju u kontroverznom spotu za pesmu “Blurred Lines” Robina Tika. Ubrzo, zatim, pojavila se na filmskom platnu ulogom u trileru “Gone Girl” gde joj je partner bio Ben Aflek.

Danas uživa da pozira i da s vremena na vreme obraduje svoje fanove.

Ovoga puta poprilično je uzburkala emocije jačeg pola novom fotografijom na Instagramu, i to u toplesu, izazovnijem nego ikad. Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je rukama prekrila bujne grudi, izazovna fotka više otkriva nego što skriva, na oduševljenje muškog sveta.

Međutim, pored ove Emili je postavila još jednu fotografiju koja još više fascinira. Na fotosu je sa svojom majkom dok uživaju u zajedničkoj kafi, na kojoj se lepo vidi od koga je nasledila tako lep izgled.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Pogledajte od koga je Emili Ratajkovski nasledila lepotu

Izvor: Svet, 16.Apr.2015

Emili Ratajkovski je postala poznata širom sveta zahvaljujući pojavljivanju u kontroverznom spotu za pesmu “Blurred Lines” Robina Tika. Ubrzo, zatim, pojavila se na filmskom platnu ulogom u trileru “Gone Girl” gde joj je partner bio Ben Aflek.. Danas uživa da pozira i da s vremena na vreme...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.