Pogledajte nezaobilazni modni detalj poznatih dama sa estrade!

Izvor: Svet, 19.Dec.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte nezaobilazni modni detalj poznatih dama sa estrade!

 
Jedan od najbitnijih modnih detalja i najomoljeniji komad nakita mnogih žena jesu minđuše. Neka žena voli male i diskrtene, a neke dame se uglavnom odlučuju za što veće, šarenije i interesantnije naušnice. Izgleda da je ove godine među estradnim damam bio i jedan nezaobilazni trend, a to su velike minđuše. Neke su sa perijem, neke sa cirkonima, perlama, svejedno, bitno je da su što veće i upadljivije. Ovo su samo neke od poznatih dama kojima ovakve minđuše prelepo stoje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Koje minđuše vam se najvuše dopadaju?










Autor: Jasmina Jovičić, Life Content
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ, copyrighted, Life Content, Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Vlada Vuksanović: Gde ćeš, bre, ti bebac!

Izvor: Svet, 19.Dec.2014

Vlada Vuksanović veliki je miljenik žena, ali posle ove fotografije, koju je okačio na Fejsbuk, izgleda da će mu popularnost kod lepšeg pola porasti.. Naime, mladi Vuksanović je na svoj profil postavio sliku, sa nekog od svojih putovanja po egzotičnim zemljama, na kojoj mazi po glavi jednu bebicu,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.