Pogledajte kako izgleda kuća Saše Popovića koja je jutros opljačkana! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2018, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako izgleda kuća Saše Popovića koja je jutros opljačkana! (FOTO)

Lopovi odneli robu u vrednosti od 100.000 evra...

Saša Popović, koji je napravio pravu muzičku imperiju, iznedrio veliki broj pevača, a živi u veoma skladnom braku sa Suzanom.

Kad si pravio decu, zanosio si ulevo: Saša Popović i Aco Pejović bez dlake na jeziku!

Oni su u braku već 22 godine i sa ćerkom Aleksandrom i Suzaninim sinom iz prvog braka, Danijelom, uživaju u raskošnoj vili na Bežanijskoj kosi.

Naš glumac se u samo DVE REČI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oglasio u čast pokojnog oca - dovoljno da vam se stegne srce (FOTO)

Popović se može pohvaliti i prelepom kućom, koja je jedna od najluksuznijih vila u Beogradu.

Suzana i Saša su vodili računa da svaki deo kuće bude uređen sa ukusom, pa tako imaju mnoga umetnička dela na zidovima, kao i neizostavan kamin.

Vodili su računa o svakom detalju, na zidovima se nalaze veoma vredne umetnine, a tu je i kamin.

Jutros je njegova kuća opljačkana, a kako se saznaje ukradena je roba vrednosti 100.000 evra. Obavljen je i uviđaj, pa se čeka na razrešenje slučaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.