Izvor: Scandal.rs, 23.Sep.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako izgleda SOBA Aleksandre Prijović za 24. rođendan! ROZE BALONI, CVEĆE, KOLAČI…

Aleksandra Prijović, koja je u nedelju proslavila 24. rođendan, i Filip Živojinović kupili su na kredit kuću na Bežanijskoj kosi, u koju su se uselili početkom godine. Pevačica je na Instagramu prvi put otkrila kako izgleda unutrašnjost karingtonke, koju je par platio 500.000 evra. Naime, za rođendan dobila je mnoštvo poklona, cveća, slatkiša, a cela The post Pogledajte kako izgleda SOBA Aleksandre Prijović za 24. rođendan! ROZE BALONI, CVEĆE, KOLAČI… appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

PRIJA GRCALA U SUZAMA USRED EMISIJE: Kad je ovo čula, NIJE MOGLA da se smiri! Srce da ti prepukne!

Izvor: Scandal.rs, 24.Sep.2019, 15:42

Juče je sa emitovanjem počela nova sezona takmičenja “Nikad nije kasno”, a u žiriju su se našli pevačica Aleksandra Prijović, glumac Mima Karadžić i kompozitor Saša Milošević Mare. Njih troje, kao i voditelja Žiku Jakšića, posebno je dotakao nastup i životna priča takmičarke Snežane...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.