Pogledajte Kim Kardašijan kao Merlin Monro

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2015, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte Kim Kardašijan kao Merlin Monro

U poređenju sa eksplicitnim fotografijama za Paper magazine i LOVE, ove slike inspirisane starim Holivudom su bezopasne. Poznati fotograf Ellen von Unwerth je za brazilski Vogue fotografisao Kim sa platinasto plavom kosom i u crnoj haljini.

Osim što je internet odmah poludeo za seksi fotkama, Kim je proslavila godišnjicu braka sa Kanje Vestom. On je iskoristio priliku da na Tviteru podeli čestitke:

Kim, toliko sam srećan što sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << oženio devojku svojih snova. Volim tebe i Nori mnogo!!! Našao bih te bilo kad.”

Ni njoj nije trtebalo mnogo vremena da odgovori: “Oooh bejbi, mnogo te volim!!!!!! I ja bih tebe pronašla! Bilo gde!!!!!“, napisala je na Tviteru.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.