Pogledajte: Guza zbog koje je cenzurisan Đusov spot!

Izvor: Poznati.info, 25.Jul.2013, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Guza zbog koje je cenzurisan Đusov spot!

On je rekao da u ovom video klipu nema spornih kadrova zbog čega bi bio ograničen za neke gledaoce, osim atraktivne plavuše i njene savršene zadnjice

Reper Ivan Ivanović Đus otkrio je u emisiji “Narod pita” kod Marije Lazić da je njegov novi spot“Ti si moja vila” cenzurisan iz, kako kaže, njemu nejasnih razloga.

On je rekao da u ovom video klipu nema spornih kadrova zbog čega bi bio ograničen za neke gledaoce, osim atraktivne plavuše i njene savršene zadnjice..

Mada, koliko je pomenuta plavuša treskala guzom nije ni čudo što je došlo do ove odluke.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Ovo je guza zbog koje je cenzurisan Đusov spot! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 25.Jul.2013

Reper Ivan Ivanović Đus otkrio je u emisiji “Narod pita” kod Marije Lazić da je njegov novi spot “Ti si moja vila” cenzurisan iz, kako kaže, njemu nejasnih razloga. On je rekao da u ovom video klipu nema spornih kadrova zbog čega bi bio ograničen za neke gledaoce, osim atraktivne plavuše...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.