Podržavajte me DO POBEDE Miljana Kulić spremna za povratak u Elitu, najavila haos EPSKIH RAZMERA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 18:05

"Podržavajte me DO POBEDE" Miljana Kulić spremna za povratak u "Elitu", najavila haos EPSKIH RAZMERA

Obratila se javnosti u svom stilu.

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz Elite, a sada je otkrila da se vraća na imanje u Šimanovcima.

Naime, nakon što je Marija Kulić se pre nekoliko dana oglasila na svom Instagram profilu i otkrila da Miljana više neće ulaziti u Elitu, ćerka ju je demantovala.

Miljana se oglasila na svom Instagram profilu i otkrila da ćemo već večeras moći da je gledamo pred malim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekranima.

Dragi moji, večeras se vraćam u Elitu! Mnogi ste pisali da vam nedostajem, mnogi nemaju TikTok... 22 časa, televizija Pink... Volim vas! Podržavajte me do pobede - poručila je Kulićeva putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Posdeimo, Marija Kulić se pre nekoliko dana oglasila na svom Instagram profilu, te uputila obaveštenje svim Miljaninim fanovima.

- Obaveštavam sve ljude koji vole Miljanu i čekaju njen povratak u rijaliti da je rešila da se ne vrati. Moći ćete da je gledate u lajvovima na njenom TikToku - napisala je Marija na pomenutoj mreži.

Ipak, ćerka ju je sada demantovala, te time obradovala svoje mnogobrojne fanove.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.