Podelila SREĆNE VESTI, OČEKUJEMO PRINOVU: Ova poznata pevačica ĆE KUMOVATI Stanijinoj i Asminovoj bebi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 15:29

Podelila SREĆNE VESTI, OČEKUJEMO PRINOVU: Ova poznata pevačica ĆE KUMOVATI Stanijinoj i Asminovoj bebi?

Aneli je pri ulaska optužila Staniju da joj je “preotela” Asmina, koji je bio u vezi sa njom, a takođe imaju ćerke, a bura oko njihovog odnosa se ne stišava.
O odnosu Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića prethodnih meseci naširoko se pisalo i pričalo, dok je ona u jednom momentu stavila tačku na njihov odnos zbog niza afera i spletki pod patronatom njegove nekadašnje partnerke Aneli Ahmić, koja je trenutno u "Eliti".
Par se potom pomirio, a koliko im je lepo u vezi pokazuje i činjenica da je on odlučio da ode korak dalje: Asmin je projektovao kuću koju planira da sagradi za svoju dragu!
Povodom ovog ljubavnog višeugla se oglasila i pevačica Elektra Elit, koja je dala svoj sud o ovim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.