Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2019, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje novi rijaliti, a Zerina će biti glavna zvezda!

Osim što je odlučila da se posveti pevačkoj karijeri, Zerina Hećo je rešila da ispravi negativnu sliku koju su, kako je sama istakla, rijaliti šou-programi napravili o njoj. – Želim da se predstavim u pravom svetlu jer ja nisam onakva kakva sam prikazana u rijalitiju i ljudi će tek videti najbolju stranu mene – istakla The post Počinje novi rijaliti, a Zerina će biti glavna zvezda! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OVAJ SNIMAK DOKAZUJE KAKVA JE ZAISTA MILJANA MAJKA: Pogledajte kako se igra sa sinom u dvorištu Zadruge!

Izvor: Scandal.rs, 31.Maj.2019, 00:13

Rijaliti programi u Srbiji doneli su pred kamere čitav niz živopisnih likova, a među njima posebno mesto svakako zaslužuje Miljana Kulić. Ova devojka iz Niša, koja je progonila slavne ličnosti, posebno pevača Darka Lazića, kao stvorena je za ovaj format. Učinila bi sve, samo da bude u centru...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.