Pobiti SVE NARODNJAKE, Đanija i Pejovića! Nakon TERORISTIČKOG NAPADA u Beču osvanule PORUKE UŽASA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2020, 00:05

"Pobiti SVE NARODNJAKE, Đanija i Pejovića!" Nakon TERORISTIČKOG NAPADA u Beču osvanule PORUKE UŽASA!

"Širenje mržnje i propagiranje terorizma!"

Bivši učesnik "Velikog brata" i muzičar Nikola Nemešević Nemeš na podrugljiv način se osvrnuo na teroristički napad u Beču i pozvao teororiste da raznesu "folkere".

Tom prilikom on je prozvao mnoge poznate pevače, a među njima Radišu Trajkovića Đanija i Acu Pejovića, zbog čega je naišao na oštru osudu javnosti.

- Hoće li ovo u Beču preći na naše folkoteke, zna li se šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je na Nemeš na Instagramu.

Pratioci su ga pozvali da se izvini zbog ovoga, a on je nastavio u istom maniru.

- Ne može čovek više da poželi smrt narodnjacima, a da ga novine ne popljuju. Jedina sreća u svemu je što otkako sam pun kao brod, baš me briga - rekao je i pomenuo Đanija.

- Đani sledećeg vikenda umesto sa "Sam sam" počinje svirku sa "Bam, bam" - rekao je Nemeš.

- Znači meni ništa u tom terorističkom napadu i žrtvama nije smešno. Samo sam rekao da ne bi bilo loše kada bi pobili i narodnjake, ne nekog konkretnog, nego sve - rekao je Nemeš, a onda nastavio.

- Sada su mi rekli da ne može sve, moram da biram. Ne znam brate, Acu Pejovića - rekao je Nemeš.

Ovaj postupak Nemeševića osudili su mnoge estradene ličnosti, ali i Đanijeva supruga Slađa.

- Ja sam šokirana. Strašno, užas. Ko je taj čovek, nisam za njega nikad čula? Ja bih takve da sam vlast uhapsila zbog širenja mržnje i propagiranja terorizma - rekla je Slađa.

VAU, KOLIKI JOJ JE STOMAK! Atijas uhvatio momenat Lune sa Anabelom u stanu! Svi gledaju samo u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.