Pobesneo: Robert de Niro napustio intervju

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2015, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobesneo: Robert de Niro napustio intervju

Slavnom oskarovcu, koji trenutno promoviše svoju novu komediju “The Intern”, nisu se dopale “negativne insinuacije” u pitanjima novinara.

Robert de Niro besan je napustio intervju za magazin “Radio Times”, jer mu se nisu dopala pitanja novinarke. Slavni oskarovac promovisao je svoju novu komediju “The Intern”, kada je izrazio svoje nezadovoljstvo pitanjima koje mu je postavila novinarka Ema Broks.

De Niro, kojeg je novinarka opisala kao “depresivnog”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nije bio zadovoljan njenim pitanjem kako izbegava da na snimanjima ne upadne u “autopilot stanje”.

Prema njenim rečima, on ju je u tom trenutku zamolio da zaustavi snimanje, zatim je ustao iz stolice i “počeo besno da šeta”, pre nego što je rešio da prekine intervju zbog “negativnih insinuacija” u njenim pitanjima.

De Niro je, dodaje novinarka, odbio da joj objasni na šta je tačno mislio i koje pitanje mu je zasmetalo. Ona je kasnije izjavila da ju je iznervirao njegov neprijateljski stav i snishodljivost, ali da se saoseća sa njim.

Film “The Intern”, u kojem De Niro glumi sa En Hatavej, već je dobio negativne ocene filmskih kritičara.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.