Pobesnela od pitanja odakle joj novac: Ne jurim sponzore!

Izvor: Scandal.rs, 11.Dec.2014, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobesnela od pitanja odakle joj novac: Ne jurim sponzore!

Pevačica Goga Sekulić izdala je deveti studijski album “Ponovo rođena” i započela kampanju s pesmom “Ja hoću sve”, koju je snimila u saradnji sa DJ Emmporiom.

Međutim, izgleda da njen uspeh nije obradovao neke koleginice, koje je posebno zanimalo to što je u vreme krize snimila novi album. Pa još, sem pesama, snima i spotove. E, tada je usledio odgovor…

“Poslednjih dana sam toliko puta čula jedno pitanje… Evo, baš me je i u šminkernici >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << jedna koleginica pitala: Gogo, odakle ti pare za novi album i spotove?! Za sve koje zanima ista stvar: mesecima ne prestajem da nastupam i radim po celoj Evropi. Ne jurim sponzore, momke i ne čekam da mi pare padnu s neba, već ozbiljno radim i sve ulažem u svoju karijeru! Eto, nadam se da je sada jasnije odakle mi novi album i spotovi… A nisam stala! Nakon spota za pesmu “Ja hoću sve”, uskoro ide još jedan spot, za treću pesmu koju sam ekranizovala sa albuma Ponovo rođena”, napisala je Goga na svom fan klubu na Fejsbuku.

Izvor: Life Content

Foto: Facebook

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.