Pobednica Zadruge nudi Dačiću duet?

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2018, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednica Zadruge nudi Dačiću duet?

Evo šta je ministar odgovorio na ovu ponudu.

Kristina Kockar, pobednica prve sezone rijalitija Zadruga, javno je ponudila Ivici Dačiću da snime duet.

Kristina je do pre godinu dana bila "anonimna", ali je nakon učešća i pobede u rijalitiju Pinka postala i pevačica i sada, prema pisanju domaće štampe, uzima ozbiljan novac za nastupe širom regiona - u pitanju su hiljade evra!

Kija je za "Informer" rekla da bi volela da peva sa Dačićem, ali je otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i da je članica njegove stranke.

- Igrom slučaja sam u SPS-u, ali iskreno, ne sećam se ni kada sam to potpisala, možda je i neka greška - rekla je ona.

- Mislim da bi nam legla neka pesma zabavnog karaktera, znam da Dačić peva i na grčkom, turskom, italijanskom... Upoznali smo se još u avionu dok sam radila kao stjuardesa, sećam se da je sedeo pored mene, ali je odmah zaspao jer smo išli ranim letom - rekla je ona tom listu.

Kija je predložila pesmu koju je pevala Tajči devedesetih, "Moj mali je opasan", a ministar spoljnih poslova je istom listu rekao da bi pevao sa njom, ali da "ne zna tu pesmu".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.