Pobednica Zadruge URNISALA Aneli Ahmić - Znam stvari o njoj IZ PRVE RUKE, sve mi je rekao lično ON

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 14:21

Pobednica "Zadruge" URNISALA Aneli Ahmić - "Znam stvari o njoj IZ PRVE RUKE, sve mi je rekao lično ON"

Život učesnice "Elite" intrigira mnoge.

Prema pisanjima bosanskih medija, učesnica "Elite" Aneli Ahmić bila je sa biznismenom Marinkom Zovkom, koji je bio i u vezi sa Ivom Grgurić, pobednicom "Zadruge 3". Naime, kako su pisali, Zovko je u Dubrovniku 2015. godine pronašao i ljubav, atraktivnu Aneli, koja se oprobala i kao pevačica, a koja je u tom gradu poznata kao "kraljica silikona".

Mladi biznismen i jedan od vlasnika firme "Zovko Company" bio je čest posetilac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << noćnih klubova, gde je viđen u društvu Aneli i njene sestre Site Ahmić, dubrovačke modne dizajnerke.

Iva se, kada se pojavila ova vest, oglasila, te otkrila da ne zna šta je istina.

- Ja iskreno ne znam šta je prava istina. Znam da je ušla u Zadrugu i želim joj sve najbolje. Želim joj da što lakše prođe tamo i da se izbori za svoju devojčicu. Što se tiče mog bivšeg dečka, ona je sa Marinkom Zovkom bila pre mene, tako da to bi bilo to - rekla je Iva tada za "Telegraf".

Međutim, Iva je sada otkrila da ipak nešto zna o Aneli, te da informacije ima iz prve ruke, ali nije želela da ih otkrije.

- Ne mogu da kažem da smo delile momke. Moj bivši je bio prvo s njom. Ja nju lično ne poznajem - započela je Iva u jednoj emisiji.

- Ali znaš neke njene tajne - dodala je voditeljka.

- Znam priču iz prve ruke od njega. I tu stajem. Ta tema me uopšte ne zanima - istakla je Grgurićeva za domaće medije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.