Pobednica Zadruge Iva Grgurić NAPADNUTA! Narušena joj PRIVATNOST!

Izvor: Svet, 20.Jul.2020, 16:02

Pobednica Zadruge Iva Grgurić NAPADNUTA! Narušena joj PRIVATNOST!

Da ljubav iz Zadruge i te kako može da se nastavi i nakon završetka rijalitija, svakodnevno nam pokazuju poobednica Iva Grgurić i njen izabranik Filip Đukić.
TU JE FILIP DA ODREAGUJE! Njih dvoje uživaju u zajedničkim trenucima i to redovno objavljuju na društvenim mrežama, međutim, dogodilo se nešto zbog čega je Đukić morao da reaguje i obavesti javnost o kakvom problemu je reč.
Naime, Ivi Grgurić je hakovan Instagram profil, a Đukić je brže-bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << obavestio pratioce.
„Ivi je neko upao na Instagram, da znate”, napisao je Filip na svom nalogu.

U toku dana se ipak oglasio još jednom rekavši da je problem uspešno rešen i zahvalio se onima koji su pritekli u pomoć.

NOVI SVET! Bogdanina baba PRIZNALA! Evo šta se DEŠAVA između SNAJKE i CECE! Estrada UMIRE OD KORONE! Anabela: “Marku je NAJVEĆA KAZNA što će venama njegove dece TEĆI MOJA KRV!” Novak UHVAĆEN BEZ MASKE!

SVETRAJKO RISTIC/SVET/PRINTSCREEN
The post Pobednica Zadruge Iva Grgurić NAPADNUTA! Narušena joj PRIVATNOST! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.