Plavuše su njegova slaba tačka: Leo ponovo osvaja manekenke?

Izvor: Scandal.rs, 04.Apr.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plavuše su njegova slaba tačka: Leo ponovo osvaja manekenke?

Da li je Leo ponovo pao na lepotu jednog super modela?

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio, definitivno ima tip žena. Vitke, seksi manekenke, uglavnom plavuše, uporno mu ga mame, a najnovija u nizu je zgodna Keli Rorbah koja je ovogodišnja ‘Početnica godine’ bikini izdanja Sports Illustrated.

Glumac je viđen s manekenkom u Los Anđelesu u par klubova gde su se družili do sitnih sati. Leov menadžer već je uobičajeno odbio da komentariše navode, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ali ako je verovati Leovoj doslednosti samom sebi, priča bi trebalo da bude istinita.

Podsetimo, Dikaprio je bio u vezama sa slavnim manekenkama, počevši od Žizel Bundšen, zatim Bar Rafaeli pa sve do Toni Garn s kojom je prekinuo nedavno. Čini se kako je lepa Keli prirodni nastavak njegove ljubavi prema supermodelima.

A photo posted by @kellyrohrbach on Apr 3, 2015 at 5:20am PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.