Plavo pleme večeras ostaje bez jednog člana: Ko je najugroženiji u Survivoru?

Izvor: Tracara.com, 12.Maj.2023, 21:01

Plavo pleme večeras ostaje bez jednog člana: Ko je najugroženiji u Survivoru?

Nakon što su takmičari „Survivora“ igrali igru plemenskog imuniteta gde su pokazali svoje veštine i plavi tim je izgubio, došlo je vreme da igraju igru ličnog imuniteta. Plavo pleme će se sigurno oprostiti od jednog kandidata, zbog novog pravila da se od sada u duelu takmiče samo kandidati iz istog tima. Zajedničkim glasanjem kandidati će izabrati prvog duelistu, a dobitnik ličnog imuniteta ne samo da će biti spašen od nominacija, već će biti odgovoran i za izbor >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << drugog dueliste, čime će plavi tim večeras sigurno ostati bez jednog člana. Anđela će napraviti iznenađujući potez i tražiti od plemena da je nominuje zbog povrede noge, jer je svesna da je sa slabim kolenom slaba karika u njenom timu. Toga je svestan i crveni tim. „Čini mi se da će Anđelu glasati pleme, a Denis će kandidovati Lea“, spekuliše Luka. Bliži se trenutak kada će članovi plavog tima uzeti papir i olovku u ruke i napisati ime osobe koju žele da pošalju na duel… ko će to biti? POGLEDAJTE NAJAVU The post Plavo pleme večeras ostaje bez jednog člana: Ko je najugroženiji u Survivoru? appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Denis bio zaštićen: Ova devojka je napustila Survivor

Izvor: Tracara.com, 13.Maj.2023, 08:18

U borbi za plemenski imunitet, crveni tim je odneo pobedu, te će plavi morati da nominuju jednog člana za izbacivanje. Plavi tim sada se borio za lični imunitet, a najviše uspeha u nimalo lakoj igri imao je Denis. On je ponovo osvojio ogrlicu ličnog imuniteta, što je bio slučaj i prošle...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.