Platiću ti samo da provedem noć sa tobom! Lukas NE može da se ODBRANI od ŽENA, NAPADAJU sa svih strana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2020, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Platiću ti samo da provedem noć sa tobom!" Lukas NE može da se ODBRANI od ŽENA, NAPADAJU sa svih strana!

Dnevno mu stiže i do 100 poruka!

Nakon što se razveo pevač Aca Lukas nema mira od ženske popupulacije. Obožavateljke pokušavaju na sve moguće načine da mu se približe i ne biraju način da to postignu.

Neke samo dolaze na nastupe i žele da se slikaju, dok druge šalju poruke putem društvenih mreža, pokušavaju da sa njim stupe u kontakt sa njim, a mnoge mu nude i seks.

- Lukas je pravi mamac za žene. Svakodnevno dobije i do 100 poruka na Instagramu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Neke idu toliko daleko da šalju slike svog obnaženog tela ili poruke tipa "Dođi kod mene, sama sam, muž mi je na putu!", "Platiću ti samo da provedem noć sa tobom!" - kaže izvor blizak pevaču, a sve izgledaju kao manekenke i veoma su mlade.

I on sam je nedavno progovorio o tome.

- Ako je neka lepa, pristojna poruka, odgovorim, a ne ono: "Dozovi me, pozovi me, oženi me!" i tako to. Ima toliko lepših muškaraca od mene, a na mene obraćaju pažnju zato što sam Aca Lukas. Da se razumemo, ja sam mnogo dobar frajer zato što sam šarmantan, pamentan... A lep nisam - izajvio je Lukas.

BRENO, RODILA SI ANĐELA! Ovaj stori je Luna IZBRISALA - iskrene SIMPATIJE prema Stefanu Živojinoviću (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.