Plašim se, IMAŠ ĐAVOLA U SEBI Uroša Stanića IZVELI iz Bele kuće, bunca OMAĐIJAN - Bacili su mi MAGIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 03:33

"Plašim se, IMAŠ ĐAVOLA U SEBI" Uroša Stanića IZVELI iz Bele kuće, bunca OMAĐIJAN - Bacili su mi MAGIJE

Dramatična scena na velelepnom imanju!

Nakon turbulentne emisije koju je maestralno vodio Darko Tanasijević, Uroš Stanić je završio povređen rečima Nenada Aleksića Ša. Reper je nakon toga kažnjen.

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš proveravali su nakon toga da li je Uroš omađijan. Uroš je otišao do bazena da se umije, kako bi skinuo kletve pa počeo da se moli Bogu.

- Meni je brojanica pokidana, ko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zna šta su mi uradili, jel moguće to, jao ljudi! Plašim se, haos ću da joj napravim što me je omađijala! Bacili su mi magije tamo u Tuzli - govorio je on.

- Nemoj tri dana da ih gledaš u oči, nju i Janjuša, ima urokljive oči totalno - rekla je Maja.

- Jao Uroše, stvarno ti luta pogled, ajde idemo da se umiješ pa će ti valjda biti bolje... ajmo brzo, mora da ti bude bolje, imaš sad đavola u sebi -rekla je Maja i izvela ga iz kuće.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Youtube

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.