Planira VENČANJE? U javnost dospele PRIVATNE PORUKE Asmina Durdžića: KUNEM SE, za mene ne postoji nijedna osim Stanije”

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 22:41

Planira VENČANJE? U javnost dospele PRIVATNE PORUKE Asmina Durdžića: "KUNEM SE, za mene ne postoji nijedna osim Stanije”

Muškarac kada voli, može i planine da pomera.

Po ulasku njegove bivše supruge Aneli Ahmić u rijaliti "Elita", i posle svih njenih izjava da je bivši partner Asmin Durdžić vara sa starletom Stanijom Dobrojević, Asmin odlučuje da prekine ćutnju i obrati se javnosti povodom ovoga.

Nakon velikog broja svađa i pretnji, Stanija odlučuje da se povuče iz javnosti i ode za Ameriku. Ali u poslednjuh nekoliko objava vidimo da se Asmin ipak izborio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bude sa njom i to uopšte ne krije.

Na platformi Instagram su objavljene slike razgovora Asmina sa prijateljem u kojoj on govori da postoji šansa za venčanjem sa Stanijom. Potom objašnjava i koliko voli svoju novu devojku:

- Buraz, ja ne mogu da zamislim da samo pogledam drugu ženu. Kunem ti se. Ja kad bih sa nekom devojkom samo razmenio jednu poruku, osećao bih se kao najveći smrad i ne bih mogao sebe da gledam u ogledalo - napisao je Asmin.

- Nikada u životu nisam tako razmišljao ali od dana kada sam Staniju upoznao, za mene ne postoji nijedna žena na ovom svetu - dodao je Durdžić.

- Jednostavno mi je tako u glavi i to je to - napisao je Asmin za kraj.

Prisetimo se, Stanija je dobila jako emotivan poklon i za nedavni praznik Dan žena, 8. mart:

- Ti si razlog, nada i san, sve što sam ikada želeo i celi život maštao... Alibabina žena! Srećan 8. mart - napisao je Asmin uz fotografiju Stanije na svom Instagram profilu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/kayse_soze4

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.