Plakala sam zbog JK Dragana se obratila nakon spektakla, objavila emotivnu poruku svoje dece: Rekli su mi da sam bolja od svetskih zvezda

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 11:20

"Plakala sam zbog JK" Dragana se obratila nakon spektakla, objavila emotivnu poruku svoje dece: "Rekli su mi da sam bolja od svetskih zvezda"

Folk pevačica održala i drugi spektakl u Beogradu nakon čega se obratila medijima.

Naša muzička zvezda Dragana Mirković sinoć je održala drugi koncert u Areni u Beogradu.

Pevačica je napravila spektakl kakav se nije video nikada do sada na našim prostorima. Na drugom spektaklu u najvećoj dvorani na Balkanu, regionalna folk zvezda uspela je da nadmaši samu sebe, sa nastupom koji je trajao preko četiri i po sata! Prethodni rekord držala je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takođe Dragana kada je na proslavi tri decenije karijere pevala 4 sata i 15 minuta.

Ona se nakon završenog koncerta obratila medijima.

- Posle ovoga imaćemo turneju u 40 gradova, računam da ćemo dosta kuća sagraditi i mnogo se radujem tome i imam velika očekivanja od svega toga, ako sam rekla da će večeras biti najduži koncert i da ću i svoj rekord prevazići i uradila sam, uradiću onda i to - rekla je Dragana.

- Ne volim negativne stvari kada mi se dešavaju u životu, ja sam stvarno zaplakala kada sam videla divne reči koje mi je uputila Jelena Karleuša, to je toliko fantastično i prelepo sa jednom divnom emocijom, a tu su i mlađe i starije kolege koji mi stvarno od srca čestitaju i to je divan osećaj - bila je iskrena pevačica.

- Sinoć posle koncerta u životu se nisam osetila tako ponosnom, ja sam toliko komplimenata dobijala od novinara, pa čak i stranih zvezda, ali kada su meni moji Marko i Manuela poslali poruku takvog oduševljenja koji su gledali razne inostrane zvezde, gde su se čak drznuli da kažu da niko od tih zvezda nije imao koncert kao mama, to su najlepše poruke i znam da su iskrene - zaključila je pevačica.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Srbija Danas/M.Đ/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.