Plakala na sav glas! Katarinu Živković ojadili zemljaci za 700 evra, notbuk...

Izvor: Svet, 14.Sep.2011, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plakala na sav glas! Katarinu Živković "ojadili" zemljaci za 700 evra, notbuk...

naslov: 
Plakala na sav glas! Katarinu Živković "ojadili" zemljaci za 700 evra, notbuk...



Ispod naslova: 
 



excerpt: 
Dok sam ja igrala i veselila se, neko je iskoristio priliku da mi ukrade torbu. Unutra je bio deo mog honorara...


izvor: 
"Kurir"


tekst clanka: 
Katarina Živković plakala je na sav glas kad su joj na roštiljijadi u Leskovcu ukrali torbu. Pevačica je s društvom došla na manifestaciju u rodni grad i ni slutila nije da će joj se provod pretvoriti u pravu noćnu moru. Stigla je bukvalno sa svirke, pa je u torbi, uz 700 evra, imala i mnogo vrednih stvari. Veče je odmicalo, a ona se s prijateljima opuštala uz muziku i piće. Haos je nastao kad su se pojavili trubači. Poželela je da zadene koju paru, posegla za torbicom i... Neko ju je u onoj silnoj gužvi već bio pokupio sa stolice na koju ju je Kaća okačila.
"Pao mi je mrak na oči. Počela sam je tražim svuda oko sebe... Plakala sam i vrištala od muke. Prvo sam pomislila da je nečija šala, ali, nažalost, nije bilo tako. Dok sam ja igrala i veselila se, neko je iskoristio priliku da mi ukrade torbu. Unutra je bio deo mog honorara, noutbuk, nekoliko skupih parfema koje sam kupila za poklon, naočare, i ko zna šta još" ispričala nam je Katarina. Odmah je pozvala policiju i prijavila krađu, ali oni su jedino mogli da naprave zapisnik. "Dva dana nisam izlazila iz kuće nakon toga. Dobila sam bolove u stomaku na nervnoj bazi i temperaturu. Policija mi je posle dva dana javila da su mi nađeni dokumenti, što jedina dobra stvar u celoj priči" završava pevačica.
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.