Pitanje o ZDRAVSTVENOJ KNJIŽICI Slobode Mićalović izazvalo masovne reakcije - evo ŠTA je glumica odgovorila

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 21:10

Pitanje o ZDRAVSTVENOJ KNJIŽICI Slobode Mićalović izazvalo masovne reakcije - evo ŠTA je glumica odgovorila

"Umetnica mora biti zdrava" ili ...

Ana Đurić Konstrakta je svojom pesmom "In corpore sano" uspela da uđe u život svakog od nas, te da nas makar na trenutak podseti koliko je važno brinuti o svom zdravlju.

Ipak, zarazni stihovi ove pesme otvorili su brojne bitne društvene teme, a mnogi ljudi počeli su da se pitaju da li veliki umetnici sa naše scene imaju zdravstvenu knjižicu.

Konstrakta je već javno govorila na tu temu i otkirla da ona zaista nema zdravstvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << knjižicu, a ovo pitanje nije zaobišlo ni druge umetnike, te sa na redu našla i prelepa glumica Sloboda Mićalović.

Sloboda Mićalović bila je učesnik na konferenciji za štampu vezanu za premijeru filma "Bilo jednom u Srbiji", a tom prilikom novinari su joj postavljali i pitanja koja su bila vezana za njen privatan život.

Pitanje koje je izazvalo najviše pažnje bilo je da li ima zdravstvenu knjižicu. Sloboda se veoma iznenadila pitanjem, a njena reakcija ostavila je bez teksta mnoge.

Lepa glumica se samo nasmejala na ovo pitanje, ostala je misteriozna i ostavila nas je sve da se pitamo da li ima knjižicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.