Pinkove zvezde: Ceca Ražnatović javno zapretila Milanu Kaliniću!

Izvor: Svet plus, 20.Sep.2014, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Ceca Ražnatović javno zapretila Milanu Kaliniću!

Najveći šoumeni Pinkovih zvezda su, čini se, voditelj prvog serijala Milan Kalinić i folk zvezda Ceca Ražnatović, koji se iz nastupa u nastup verbalno "prepucavaju".

Tako je bilo i u drugoj epizodi serijala Pinkove zvezde, kada se Milan po ko zna koji put obratio pevačici i članici žirija Ceci Ražnatović punim imenom, nazvavši je "Svetlana". Folk zvezdi je to zasmetalo pa se u jednom trenutku uozbiljila "zapretivši" Milanu da je više ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << zove tako, jer mu se neće odazvati.

Čini se da je Ceca definitivno navikla da je svi zovu skraćenim imenom, pa je svako odstupanje od toga pomalo iritira, stoga će i Milan morati da "pripazi na ponašanje".

Autor: B.B.

Foto: Printscreen TV Pink
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.