Pink: posle Katarine i Aleksandra vodi emisiju o venčanjima

Izvor: Poznati.info, 13.Maj.2011, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pink: posle Katarine i Aleksandra vodi emisiju o venčanjima

Posle Katarine Šišmanović, od koje jedva čekamo da vidimo kako će se snaći sa novim voditeljem Nemešom, izgleda da će i brbljiva Aleksandra Jeftanović, najlepše lice RTV Pinka, voditi emisiju o venčanjima.
RTV Pink već nekoliko meseci reklamira najnoviji rijaliti šou o venčanjima, ali zli jezici već navode da je novi šou prekopirana emisija sa TLC kablovskog kanala o venčanjima.
Aleksandra Jeftanović biće voditeljka novog rijalitija o venčanjima koji uskoro počinje na televiziji Pink. Emisija se zove „Tri puta da“, a u njoj će se tri neveste takmičiti za medeni mesec snova.
Ovo će biti zanimljiv rijaliti, samim tim što su u pitanju neveste, koje su poznate po nervozi pred venčanje. Čija je venčanica skuplja, bolja, belja? Koji bidermajer lakše pada? Kakva je čija kuma? Održaće se po tri ceremonije, a na kraju se mlade međusobno ocenjuju. Videćemo kako će se Aleksandra snaći u ulozi voditeljke, s obzirom na to da iza sebe ima jedan propali brak.
Slične, interesantne teme: Aleksandra Jeftanovic Biografija Veliki brat: Nemeš postaje voditelj 'Sve za ljubav', umesto Milana Kalinića? Aleksandra Obradovic Biografija

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.