Piju kafu sa nama na tezgi! Bogdana i Veljko vredno RADE na pijaci, a EVO šta kažu prve KOMŠIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Piju kafu sa nama na tezgi!" Bogdana i Veljko vredno RADE na pijaci, a EVO šta kažu prve KOMŠIJE!

Samo reči hvale!

Roditelji supruge Veljka Ražnatovića, Bogdane Rodić na pijaci u Mirjevu imaju svoju tezgu na kojoj prodaju piliće. Oni nisu uvek tamo, a o tome kakvi su oni poslodavci i ljudi progovorila je njihova radnica Rada Ćoso.

 - Rodići su divni ljudi, radni, vredni, pošteni, dobri... Samo najlepše o njima ima da kažem. Uvek, i u svako doba, i da izađu u susret, i da pomognu, i da se nađu kada god treba - rekla je Rada koja za sestre Bogdanu, Bojanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Natašu kaže da vredno rade.

 - Uvek! Ne nekada, nego uvek. One rade svaki dan, ili su u kancelariji, ili su u razvozu, ili na pijaci u prodaji, rade non-stop. Bogdana ne dolazi, ona je na porodiljskom, koliko ja znam. Sigurno se vraća. Ona je htela i sada da radi, ali hladno je, nije to baš za nju. Bolje da se čuva, nego da radi - rekla je radnica na tazgi Rodića.

 Na susednoj tezgi radi žena koja kaže da sa Bogdaninom majkom često pije kafu i da je ona zadovoljna svojom zetom Veljkom.

-Ekstra je zadovoljna i sa prijom i sa zetom, i sa komplet porodicom Ražnatović. Momak je odličan! Kad Bogdana radi, on dođe ujutru, popije sa nama kafu i ode kući - rekla je Marica, a kaže da ne zna ništa o ljubavnom životu Bogdanine sestre i njenoj navodnoj vezi sa Stefanom Živojinovićem.

- To sam čula iz štampe. Ne mogu da potvrdim, jer nisam sigurna. Nešto se piše, a da li je tačno saznaćemo vrlo brzo - rekla je Marica.

BONUS VIDEO: "KO KAŽE DA NISAM SKRAŠENA?!" Ceca iznenadila - nikada otvorenije o svom EMOTIVNOM STATUSU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.