Pijani Galager pokušao da uzjaše psa

Izvor: Poznati.info, 24.Apr.2013, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani Galager pokušao da uzjaše psa

Pijani Lajam Galager napao je malog psa u jednom pabu. Pokušao je da ga uzjaše kao konja.

- Lajam je bio “pregažen” od alkohola. Urlao je i vikao da je najbolji džokej u Britaniji dok je pokušavao da uzjaše psa… Psić je bio prestrašen – rekao je jedan od očevidaca.

Galager se zabavljao sa prijateljima i suprugom Nikol u jednom pabu. Celu noć su pili šampanjac i viski. Penjali su se po šanku i izluđivali sve ponašanjem.

Roker je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << odjedanput počeo da trči za malim psom koji je bio u pabu. Bacio se na njega kao golman i pokušao je da ga uzjaše kao konja.

Nakon što mu to nije pošlo za rukom, ustao je, obrisao se i naručio još pića. Na kraju je skroz pijan išetao iz paba i zaboravio da plati račun.

Konobar je uspeo da stigne, a Galager se izvinio, dao novac i poručio da će opet doći na žurku, otkrio je vlasnik paba.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.