Pevačici sevale gaćice, kamerman virio pod suknju! (Video)

Izvor: Poznati.info, 19.Nov.2012, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačici sevale gaćice, kamerman virio pod suknju! (Video)

Jami ponovo na udaru perverznog kamermana.
Ovoj folkerki se slično iskustvo desilo pre izvesnog vremena, kada joj se kamerman bukvalno podvukao pod suknju. Da joj gaćice sevaju na sve strane, Jami je videla tek kada je snimak već pušten u etar.
Ista situacija i još gora, desila se u jednoj emisiji. Nije pošteno ni zakoračila na scenu, a kamerman je već pikirao njene bele gaćice. Omamljena ritmom svoje pesme, nije ni primetila da joj kamerman zumira pravo ispod roze haljine. Dok je ona đipala, on je širokom auditorijumu pokazivao njenu intimu. Tri minuta kadar je bio na Jamikinim gaćicama i muškarci koji su bili u studiju uopšte se nisu bunili, čak naprotiv. Verujemo da su uživali i oni pred malim ekranima.

 

 

 
 

Slične, interesantne teme:Hot: Pogledajte kakve gaćice nosi Mia Borisavljević! (Foto)
Kamerman joj ušao pod suknju!
Hit: Milica Pavlović pokazala gaćice! (Foto-Video)
Pevačici kamerman ušao pod suknju!

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.