Pevačica u suzama: Šta to boli Draganu Mirković?

Izvor: Svet plus, 07.Apr.2024, 13:56

Pevačica u suzama: Šta to boli Draganu Mirković?

Pevačica Dragana Mirković postala je glavna tema medija, zbog nedavne objave da se nakon dve decenije razvodi od supruga Tonija Bijelića.
Slavna pevačica često u intervjuima naglašava svoju uvek iskrenu prirodu, i napominje da je otvorena i transparentna u svojim postupcima. Tvrdi da je nemoguće održavati lažnu sliku o sebi tokom četiri decenije karijere na sceni, kao i da ljudi mogu lako da prepoznaju iskrenost i autentičnost.
Iako su rastanci uvek teški, Dragana Mirković ostaje hrabra i odlučna da se suoči sa izazovima i nastavi dalje, istovremeno zahvalna svojoj publici na dugogodišnjoj podršci i razumevanju.
Foto: Instagram printscreen/draganamirkovic
- Ne...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.