Pevačica sa suprugom doživela SAOBRAĆAJKU: Kolima uleteli u reku - Voda je preplavila automobil, a sina su IZBACILI kroz prozor

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 09:24

Pevačica sa suprugom doživela SAOBRAĆAJKU: Kolima uleteli u reku - Voda je preplavila automobil, a sina su IZBACILI kroz prozor

Preživeli su pravi pakao...

Pevači Nikolina Kovač i Saša Kapor u braku su već godinama, a njihov odnos slovi za jedan od skladnijih na javnoj sceni.

Iako su veoma srećni u dugogodišnjoj ljubavi, njihov odnos je pre nekoliko godina obeležila jeziva saobraćajna nezgoda.

Nikolina i Kapor venčali su se 2013. i iste godine dobili su sina Nikolaja. Pevačica je tada napravila pauzu u karijeri i taman kada je nakon dve godine snimila pesmu, desilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << im se nešto što im je u potpunosti promenilo živote.

- Kada sam snimila svoju drugu pesmu "Sumnjivo lice" i posle udaje i porođaja se vratila na scenu, Saša, Nikolaj i ja smo doživeli veliku saobraćajnu nesreću. Upali smo u reku i to je bio jako veliki stres za mene. Scena kada ja Nikolaja dajem kroz prozor, jer je voda došla iznad nivoa prozora, bila je strašna. Čoveku koji mi je davao ruku da se i ja izvučem govorila sam samo da vodi dete, a ja sam u haljini plivala do obale. Tada shvatiš koliko si mali i nebitan. Tada sam promenila kompletnu percepciju života. U tom trenutku nisam posećivala psihoterapeuta, danas to češće radim. Tada sam tražila snagu u sebi samoj. Preko noći sam sazrela i odrasla, ali trebalo je vremena da u svoj život, i sebi, vratim mir - ispričala je pevačica svojevremeno za domaće medije.

- Dugo vremena mi je trebalo da izgubim strah od vožnje. Neprijatno mi je bilo i kada bih vozila i kada bih bila suvozač. Opominjala sam da se smanji brzina, da se koči, znala sam da izlazim iz automobila... Trajalo je to oko dve godine, a uporedo s tim sam dobila i strah od letenja. Sada i vozim i letim, ali i dalje imam mali strah od aviona - rekla je tada Nikolina.

A post shared by 𝐍𝐢𝐤𝐨𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐊𝐨𝐯𝐚𝐜 𝐊𝐚𝐩𝐨𝐫 (@nikolina.kovac)

Srbija Danas/Story/Prenela: A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.