Pevačica prvi put u javnosti nakon nervnog sloma: Ovde sam zbog vas

Izvor: Tracara.com, 25.Nov.2019, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica prvi put u javnosti nakon nervnog sloma: Ovde sam zbog vas

Selena Gomez blistala je sinoć na crvenom tepihu dodele Američkih muzičkih nagrada. Ovo je prvi put da se pop zvezda pojavila na nekoj ceremoniji, nakon prošlogodišnjeg presađivanja bubrega i problema na ličnom planu. Podsetimo, Selena se zbog psihičkih nedaća prijavila u psihijatrijsku kliniku i uspešno se sa svime izborila. Sel se pojavila u mini suknji neon boje, a sem osmeha po kome je prepoznatljiva, pokazala je i novu frizuru – bob. “Dobro je što sam se vratila. Hvala celom >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << mom timu i fanovima koji me podržavaju. Sve je ovo zbog vas i za vas. Uzbuđena sam zbog poglavlja #SG2” napisala je na Instagramu. Ali, tu nije bio kraj iznenađenjima: njoj je pripala čast da otvori ceremoniju, izvodeći numere Lose You To Love Me i Look At Her Now. Pogledajte kako je sve to izgledalo: Selena Gomez performando "Look At Her Now" en los #AMAs pic.twitter.com/hi3UJ7QisK — Selena Gomez México (@SelenaNationMX) November 25, 2019 The post Pevačica prvi put u javnosti nakon nervnog sloma: Ovde sam zbog vas appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVI PUT POSLE NERVNOG SLOMA Pevačica se dve godine borila sa DEPRESIJOM, a sada se vratila na scenu jača nego ikada

Izvor: Blic, 25.Nov.2019

Planetarno popularna pevačica Selena Gomez sinoć se pojavila na dodeli Američkih muzičkih nagrada, i prvim TV performansom u poslednje dve godine otvorila gala ceremoniju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.