Pevačica pogođena u glavu nakon što je pokazala simbol VELIKE ALBANIJE: Hitno hospitalizovana, policija reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 17:02

Pevačica pogođena u glavu nakon što je pokazala simbol VELIKE ALBANIJE: Hitno hospitalizovana, policija reagovala

Utvrđen i počinilac!

Na nastupu Bibi Rekse, pevačice albanskog porekla, desio se incident, kada je pogođena telefonom u glavu, nakon čega je morala na ušivanje.

Nastup je prekinut, ona je dobila tri kopče, a sada se pojavio i jezivi snimak trenutka kada je predmet poleteo ka njoj.

U trenutku odigravanja incidenta Bibi se kretala ka publici simulirajući rukama dvoglavog orla, inače simbol Velike Albanije, kada ju je pogodio telefon, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon čega je pala na pod.

Pevačici su pritrčali da pomognu ljudi iz tima ne shvatajući šta se dešava budući da se sve odigralo brzinom svetlosti.

Bebe Rexha gets injured on stage after someone threw their phone at her while she was doing the Albanian hand symbol during her concert in NYC. pic.twitter.com/g0pydZQi6T

— kos_data (@kos_data) June 19, 2023

Podsetimo, njujorške vlasti su potvrdile za "Daily Mail" da je Nikolas Malvanja (27) iz Nju Džersija uhapšen i optužen za napad na pevačicu Bibi Reksu 18. juna na koncertnom prostoru Pier 17 na Menhetnu u Njujorku.

Portparol policije izjavio je da je preliminarnim uviđajem na licu mesta utvrđeno je da je 27-godišnji muškarac namerno bacio mobilni telefon na 33-godišnju pevačicu na sceni pogodivši je pravo u lice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.