Pevačica otkrila: Davala sam džeparac bivšim momcima

Izvor: Vesti-online.com, 16.Dec.2018, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica otkrila: Davala sam džeparac bivšim momcima

Pevačica Katarina Grujić poslednjih meseci je konstantno u medijima zbog "burnog ljubavnog života".

Slike na Instagramu na kojima sakriva lik jače polovine, a onda čim ga otkrije stigne vest da su raskinuli, nagađanja da li je ili nije u vezi s Ognjenom Vranješom, potom slike novog dečka, koji je ponovo bivši... ko pohvata, pohvatao je!

Pre neki dan je na Instagramu ponovo osvanuo snimak na kojoj je nepoznati muškarac ljubi u vrat, a sada je Katarina konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << progovorila na temu momaka - i nije nimalo lepo.

Pevačica je otkrila da je jedan njen bivši bio s njom iz koristi...

- Naslutila sam i čula za jednog mog muškarca, jer se to stvarno videlo - on je i posle našeg raskida ulazio u klubove na moje ime, muvao je ribe kao bivši dečko Katarine Grujić. Moji prijatelji znaju da taj neko više nije u mom životu, pa više nema nikakve privilegije. Moji će svi momci biti bivši momci Katarine Grujić i ništa više - rekla je pevačica i dodala:

- Nije bitno da li je momak situiran, ali niko nije bio ni ambiciozan kao ja. Ne bih dozvolila sebi da zavisim od muškarca. Izdržavali su me prvo moji roditelji, a sada izdržavam samu sebe.

Katarina je otkrila i da je ona izdržavala neke bivše:

"Da, bilo je i toga, ali takve greške više neću praviti". Ona je potvrdila i da je "plaćala dečku večere, pića, putovanja, davala džeparac...".

"Da. U početku sam ga gledala zaljubljeno, a posle s prezirom".

Za kraj, misli da ju je jedan bivši i varao.

- Mislim da jeste. Nisam dobila dokaze, ali sam načula i tim ljudima verujem. Besna sam najviše na tog nekog, jer mi je nejasno kako muškarci mogu tako nekog da iskorišćavaju. Besna sam i na sebe jer ne mogu da verujem da toliko pokleknem. Iskrena sam osoba i volim uvek najviše, ali biću opreznija - zaključila je Katarina Grujić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.