Pevačica optužila saradnika za silovanje - Budila sam se gola i u bolovima u njegovom krevetu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 10:15

Pevačica optužila saradnika za silovanje - Budila sam se gola i u bolovima u njegovom krevetu...

"Napijao me i drogirao..."

Pevačica Keša proslavila se hitom "Timber", a poslednjih godina je ne viđamo često u javnosti.

Veliku pažnju izazvala je pre osam godina, kada je iznela niz teških optužbi na račun svog producenta Lukasa, Dr Luka, Gotvalda iz diskografske kuće "Sony".

Ona je Gotvalda optužila za silovanje i rekla da ju je prvi put zlostavljao kada je imala 18 godina.

Kako je tvrdila, on joj je davao alkohol >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i bez njenog znanja je drogirao tabletama, nakon čega se budila gola u njegovom krevetu, ne sećajući se šta se dogodilo.

- Uzela je tablete i probudila se sledećeg poslepodneva gola u njegovom krevetu. Bila je u bolovima i nije se sećala šta se desilo. Istog trenutka je nazvala svoju majku i rekla joj da ju je Luk silovao i zamolila je da je odveze u bolnicu. Kasnije je saznala da su tablete bile neka varijante GHB-a koji je poznat i pod imenom droga za silovanje - pisalo je u tužbi koju je podnela, preneli su svetski mediji.

Iako je producent ovo negirao, Keša je nastavila da iznosi optužbe na njegov račun, tvrdeći da je silovao i pevačicu Keti Peri.

Keti ove navode nije želela da komentariše, ali je prekinula saradnju sa Gotvaldom, što je mnogima bio dovoljan dokaz da je među njima zaista bilo problema.

- Ponudili su mi slobodu ako slažem. Morala bih javno da se izvinim i kažem da nikad nisam bila silovana. To se događa iza zatvorenih vrata. Neću povući ono što je istina. Radije bih da mi istina uništi karijeru, nego da ikad više lažem za čudovište - rekla je Keša tada.

Ipak, pevačica nije uspela da dobije producenta na sudu, a on je nju tužio zbog gubitka novca, jer je prekinula snimanje svog trećeg albuma, koji je Dr Luk producirao, i otkazala koncerte.

Dr Luk je, inače, stvorio neke od najvećih svetskih hitova kao što su "Right Round", "I Kissed A Girl", "Wrecking Ball" i druge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.