Pevačica opisala idealnog partnera: MORA DA IZGLEDA DOBRO I DA IMA MNOGO PARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 18:53

Pevačica opisala idealnog partnera: "MORA DA IZGLEDA DOBRO I DA IMA MNOGO PARA"

Pa ne traži mnogo.

Pevačica Mina Kostić ističe da je srećna bez obzira što je sama i da joj trenutno niko i ne treba. Međutim, ta vrata nije zatvorila do kraja.

- Srećna sam i zadovoljna, ali nisam zaljubljena. Nemam nikoga i ne treba mi za sada. Ako se desi - desiće se. Imam visoke kriterijume kada je o izboru partnera reč. Mora da izgleda dobro, da ima mnogo para, da bude lep i dobar. Dosta mi je više ovih nesrećnih slučajeva! Umorna sam - rekla je pevačica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Mina Kostić (@minakostic_official) on Feb 18, 2020 at 10:17am PST

Sa druge strane, nakon što je bilo raznih šuškanja da je sa bivšim suprugom u lošim odnosima, Mina je rešila da stavi tačku na sve priče u vezi toga.

A post shared by Mina Kostić (@minakostic_official) on Feb 23, 2020 at 7:46am PST

- Naš odnos je super. Tako da nemam šta da dodam po pitanju toga. To što pričaju drugi ne zanima me - izjavila je Mina za ToxicTV.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.