Pevačica je imala BURNU PROŠLOST, udala se za 6 GODINA MLAĐEG, a evo kako danas izgleda: Sećate li se Karoline Gočeve?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 08:07

Pevačica je imala BURNU PROŠLOST, udala se za 6 GODINA MLAĐEG, a evo kako danas izgleda: Sećate li se Karoline Gočeve?

Za njom su mnogi pripadnici jačeg pola uzdisali. Da li biste je prepoznali?

Karolina Gočeva, poznata makedonska pop pevačica, pre dve godine, se udala za šest godina mlađeg slikara Mihaila Korubina, poznatog umetnika.

Par se upoznao tokom snimanja naslovnice za njen album "Izvor".

Venčali su se 23. septembra 2017. godine u neuobičajenom ambijentu - vojnom hangaru na aerodromu Petrovec kod Skoplja, koji je bio specijalno preuređen za ovu priliku. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Mihail Korubin dolazi iz umetničke porodice. Njegov otac, Rubens, je poznati makedonski slikar, dok je njegova majka, Lile Korubin, dizajnerka. Mihail je magistar likovne umetnosti, a njegova dela su izlagana u Sofiji, Torontu i Njujorku.

Pre braka sa Korubinom, Gočeva je imala nekoliko poznatih veza.

2011. godine bila je u vezi sa Nikom, bogatim Grkom koji živi u Bitolju i vlasnikom je tekstilne fabrike. Pre toga, bila je u vezi sa mladim skopskim biznismenom Jovanom Panovskim, a pre njega sa Aladinom Dinom Balićem.

Gočeva je započela svoju muzičku karijeru veoma rano, sa samo devet godina, kada je na televiziji otpevala Madoninu pesmu "Like A Prayer".

Naredne godine, prijavila se na "Si-do" festival u rodnom Bitolju, gde je postigla veliki uspeh. Sa dvanaest godina, 1992. godine, snimila je svoj prvi album koji je sadržao deset tinejdžerskih pesama. Iako je postala veoma poznata u svetu muzike, o svom privatnom životu nije želela puno da priča.

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.