Pevačica je bila u vezi sa sinom članice KRIMINALNE GRUPE PINK PANTER! O ovome ne priča javno...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 08:49

Pevačica je bila u vezi sa sinom članice KRIMINALNE GRUPE "PINK PANTER"! O ovome ne priča javno...

Krije detalje iz privatnog života.

Popularna pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Angelina, od kada se pojavila na javnoj sceni, svojim hitovima osvajala je mladu publiku, a svoju karijeru gradila je korak po korak.

Dok je mladi znaju po brojnim hitovima, oni malo stariji je pamte po njenom učešću na "Pesmi za Evroviziju". Dok o karijeri vešto priča, o privatnom životu ćuti i krije ga, a takođe i partnera, dok je bivšeg dečka nekoliko puta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prikazala javnosti.

Angelina je bila u vezi sa sinom Olivere Ćirković, članice kriminalne grupe "Pink Panter", Nikolom Ćirković. Njihovu vezu je vešto krila, ali je svojevremeno kačila fotografije na društvenim mrežama, a njeni fanovi su sa velikim brojem komentara, dočekivali njihove zajedničke fotografije. Međutim, ovoj ljubavi je došao kraj, a Angelina je to javno otkrila.

- Živeli su zajedno, uživali u ljubavi. Imali su velike planove, ali su shvatili da im ipak veza ne ide i da je najbolje da se rastanu posle toliko godina veze – rekao je dobro upućen izvor blizak paru za "Blic" 2020. godine.

Nakon dve godine, oni su odlučili da stave tačku na ljubavnu romansu, iako su tada šuškalo da se pevačica preselila u Novi Sad, ali i da sa Oliverom, majkom svog dečka, ima divan odnos. Iako su raskinuli, Angelina je u više navrata isticala da nema zle krvi.

Inače, Nikola se bavi košarkom, poput svoje majke koja se bavila sportom, te je zasigurno imao i od koga da nasledi svoj talenat za istim.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.