Pevačica iskrena: Samo delujem srećno...

Izvor: Vesti-online.com, 17.Feb.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica iskrena: Samo delujem srećno...

Emina Jahović iza sebe je ostavila buran period. Pevačica se najpre razvela od svog supruga, turskog pevača Mustafe Sandala, našla novog dečka - turskog milijardera Sadetina Sarana, sa njim raskinula i ponovo se pomirila. Ali, kako i sama ističe, nije sve onako kako izgleda.

- Imala sam mnogo brodoloma i to se vidi kroz pesmu. Ja možda delujem tako srećno, ali u meni zapravo postoji nešto drugo. To je to što se čuje kroz tu pesmu, ta pesma je sto odsto moja - rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Emina.

Emina je ispričala i da je mnogo toga do sada podnela i da je to sve sastavni deo života:

- Ja sam jednostavno živo biće, mogu da podnesem mnogo toga i podnela sam mnogo toga. Život nije odsustvo problema, život je sposobnost da se sa njima nosiš - istakla je pevačica u emisiji "Ekskluzivno".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

BRODOLOM ZA BRODOLOMOM: Emina Jahović OTVORENO O ŽIVOTNIM TURBULENCIJAMA

Izvor: Story, 17.Feb.2019

Pevačica ne uspeva da sakrije činjenicu da su je turbulencije u privatnom životu prilično uzdrmale… Pevačica Emina Jahović iza sebe je ostavila buran period. Pevačica se najpre razvela od svog supruga, turskog pevača Mustafe Sandala, našla novog dečka – turskog milijardera Sadetina Sarana,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.