Izvor: Scandal.rs, 02.Avg.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica i velika legenda proživljavala košmare: NADA OBRIĆ HTELA DA SE UBIJE!

Već posle prvog razvoda od supruga razmišljala je o samoubistvu! – To je meni toliko teško palo da sam mislila da ću da se ubijem i da ne mogu da živim. Svašta mi je prolazilo kroz glavu – priznala je Nada Obrić Pevačica se čak dva puta borila sa karcinomom, a na snimanju emisije Glamur The post Pevačica i velika legenda proživljavala košmare: NADA OBRIĆ HTELA DA SE UBIJE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

POKUŠALA SAMOUBISTVO, dva puta se borila sa KARCINOMOM! Jeziva ispovest srpske pevačice ledi krv u žilama

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2019

Nije joj bilo lako!..Pevačica Nada Obrić imala je veoma turbulentan život, a već posle prvog razvoda od supruga razmišljala je o samoubistvu!..- To je meni toliko teško palo da sam mislila da ću da se ubijem i da ne mogu da živim. Svašta mi je prolazilo kroz glavu – priznala je Nada Obrić...Pevačica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.