Pevačica i bivša zadrugarka NA VELIKO SLAVLJE DOŠLA U PROZIRNOJ HALJINI, svi gledali njene ATRIBUTE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023, 01:51

Pevačica i bivša zadrugarka NA VELIKO SLAVLJE DOŠLA U PROZIRNOJ HALJINI, svi gledali njene ATRIBUTE

Pokazala zanosne obline!

Pevačica Olja Bajrami, svojevremeno je prozvala Sandru Afriku da ne zna da peva, a pre nekoliko sezona je učestvovala u "Zadruzi" u želji da se promoviše.

Nakon toga se povukla iz javnosti, a se sada polako vraća na muzičku scenu i navodno je odlučila da se iz Bosne i Hercegovine preseli u Srbiju. Kako je "Kurir" pisao, čak je rešila i da kupi nekretninu u Beogradu u luksuznom kompleksu.

Ekipa portala Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Danas imala je prilike na rođendanu poznatog frizera  Borisa Obreškog, koji se slavio u poznatom prestoničkom restoranu, da sretne i pozdravi Olju.

Pevačica je bila raspoložena za razgovor sa okupljenim novinarima, a ono što je svima privuklo pažnju je njena toaleta barbi boje - koja je potpuno providna!

Detaljnije u video-prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.