Pevačica hipnotisala kadrovima iz teretane: Da li prepoznajete čija veličanstvena POZADINA je u pitanju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 15:08

Pevačica hipnotisala kadrovima iz teretane: Da li prepoznajete čija veličanstvena POZADINA je u pitanju?

Au, sestro, brate!

Pevačica Teodora Džehverović pored posvećenosti svojoj muzičkoj karijeri, veliki deo slobodnog vremena provodi negujući svoje telo.

Poznata dama objavila je na društvenoj mreži Instagram snimak na kom vežba, a kadrovi, nema sumnje, ostavili su bez teksta pripadnike jačeg pola, ali i pripadnice lepšeg pola.

S obzirom na to da nema ko ne zna za njen hit "Tresi tresi", logično je što Teodora svojoj zadnjci posvećuje posebnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pažnju. A nakon ovih vežbi, svi žele da je vide kako 'trese'.

Pevačica je objavila još nekoliko snimaka iz teretane, a njen izgled je dokaz da se trud do perfektnog izgleda isplati.

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

Podsetimo, Teodora Džehverović je nedavno postala tetka malene Dorotee. Pevačica se već na društvenim mrežama pohvalila novim članom porodice i ponosno pokazala bratanicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.