Pevačica godinama u VEZI sa sinom poznate PINK PANTERKE: Evo čime se bavi ANGELININ DEČKO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica godinama u VEZI sa sinom poznate PINK PANTERKE: Evo čime se bavi ANGELININ DEČKO!

Otkriveno!

Anđela Vujović, poznatija kao Angelina, već dve godine se zabavlja sa sinom Olivere Ćirković. Podsetimo, Olivera je javnosti poznata po tome što je bila deo čuvene kriminalne bande, a kako se navodi - pevačica na to nikada nije stavljala akcenat.

Naime, ona je na samom početku karijere, te želi da njene pesme budu u centru pažnje.

- Anđelina je na početku muzičke karijere, te želi da njene glasovne mogućnosti i njene pesme budu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvom planu, pa sve do sada nije otkrivala s kim se zabavlja. Ona s vremena na vreme objavljuje fotografije s njim na Instagram profilu, ali ne potencira da je on sin najpoznatije Pink Panterke -  rekao je dobro obavešteni izvor, pa nastavio:

A post shared by ANDJELINA (@angellina_official_) on Aug 16, 2019 at 2:40am PDT

Inače, Nikola Ćirković bavi se košarkom, baš kao i Olivera svojevremeno. Tek kasnije je ušla u svet kriminala.

-Imam sina koji je dobar, vezani smo jako, do 10 godine smo bili nerazdvojni i tu ne mogu sebe da objasnim. Ja sam njega povređivala kroz taj kriminal, ali uvek u nadi, kao kockar, da ću da se izadim iz te priče - rekla je svojevremeno ona.

A post shared by ANDJELINA (@angellina_official_) on Sep 1, 2019 at 11:31am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.