Pevačica Rada Manojlović ima brutalan plan!

Izvor: Svet plus, 08.Feb.2023, 11:57

Pevačica Rada Manojlović ima brutalan plan!

Pevačica Rada Manojlović ima brutalan plan, ona je naime zaposlila svoju rođenu sestru Maju Manojlović kao mendžerku koja joj je već zakazala 20 nastupa.

Rada Manojlović će navodno tako zaraditi čak 160.000 evra!

- Rada je dugo radila za "Grand", pa je po ugovoru deo zarade davala produkcijskoj kući i menadžeru koji joj je vodio karijeru. Kada je shvatila da mnoge njene kolege finansijski bolje prolaze od nje i da su kupile nekoliko stanova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << a da ona nema ništa, rešila je da okrene novi list! Promenila je ceo svoj tim, na čelu sa menadžerom - priča izvor blizak popularnoj pevačici i otkriva koga je Rada sve zaposlila.

- Već radi sa novim klavijaturistom, ima i svog vozača, a zaposlila je i sestru Maju da joj zakazuje tezge. To je Rada želela da uradi i pre pandemije korone, ali je tek početkom ove godine uspela da realizuje svoj plan. Zaposlila je sestru jer je sigurna da je ona nikad ne bi izdala ili prevarila. Podigle su cenu nastupa, tako da Rada sada najčešće peva za 8.000 evra. Cena zavisi od toga o kakvom veselju je reč, ali i od toga da li mora da putuje van Srbije. Maja joj je zakazala 20 tezgi, pa će tako njih dve zaraditi čak 160.000 evra!

Radu je rekla koliko joj znači sestrina podrška u karijeri.

- Maja nije samo moja sestra, ona mi je i najbolja prijateljica, rame za plakanje, a sada i menadžerka! Ona me i šminka i savetuje šta da obučem za nastup. Maja je jedina osoba za koju sam sigurna da neće gledati svoj interes. Iskreno me voli i pokazala je koliko joj je bitna moja karijera. Sada imam najlepšu i najbolju menadžerku, koja me forsira da što pre izbacim nove pesme, jer ih imam zaista mnogo u fiokama - kaže pevačica, a njena mlađa sestra i nova menadžerka dodaje:

- Pričale smo i ranije o mom poslovnom angažmanu, ali imala sam neke privatne obaveze. Sada sve pare ostaju u kući! Neću dozvoliti da iko manipuliše mojom sestrom. Zajedno idemo na nastupe, imamo novog klavijaturistu, kao i vozača koji nas vozi na dalje destinacije.

Rade: Ponosan sam na ćerke

Otac Rade i Maje Manojlović, Rade kaže da je presrećan što mu ćerke rade zajedno.

 - Ponosan sam i srećan! Radu su iskorišćavali svi muzičari i menadžeri, kupovali su nekretnine po Beogradu, samo ona sebi nije mogla ništa da kupi jer bi joj od honorara ostala mala svota novca - kaže Rade i dodaje da bi i on angažovao Maju kao menadžerku:

- Pojavio sam se u emisiji "Nikad nije kasno", a da sam malo mlađi, nastavio bih pevačku karijeru, pa bi Maja i meni nalazila tezge! Ona je sposobna za sve!

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

"ZARADIĆE 160.000 EVRA" Rada Manojlović otpustila vozača, klavijaturistu, a EVO KO JOJ JE NOVI MENADŽER:"Manipulisali su sa njom, kupovali nekretnine"

Izvor: Blic, 08.Feb.2023

Pevačica Rada Manojlović odlučila je da napravi promene u svojoj karijeri, pa je rođenu sestru Maju Manojlović zaposlila kao svoju menadžerku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.