Pevačica ODUSTALA OD RAZVODA iako je muž VARAO Branila ga rečima: On nije loš čovek, samo je glup!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2020, 18:41

Pevačica ODUSTALA OD RAZVODA iako je muž VARAO Branila ga rečima: "On nije loš čovek, samo je glup!"

Predala papire za razvod ali ipak odustala od istog.

- Slušajte, ja sam samo luda ku*ka. Znate kako se svađam sa vama na društvenim mrežama? Upravo je tako i između mene i mog supruga. I kada ljudi kažu da pravim s*anja da bih privukla pažnju, to nije istina. Ja sam samo luda k*čka - rekla je Kardi Bi u uživo uključenju na Instagramu.

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on Oct 6, 2020 at 12:30pm PDT

Pevačica je dodala da je teško ne razgovarati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa najboljim prijateljem, a njeni fanovi su posumnjali u njeno pomirenje sa suprugom nakon što su se njih dvoje pre nekoliko dana ljubili na proslavi njenog 28. rođendana u Atlanti,

Kardi Bi je u međuvremenu "slučajno" na Instagramu objavila nagu sliku, za koju se pretpostavlja da je bila namenjena Ofsetu.

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on Oct 12, 2020 at 5:08pm PDT

Pevačica se pre tri godine udala za muzičara Ofseta sa kojim ima ćerku Kalčr (2).

Nakon što ju je više puta prevario predala je papire za razvod, što je i saopštila na stranici OnlyFans gde je napomenula da je tako sprečila da je muž ponovo osramoti.

Uprkos tome ga je branila na društvenim mrežama nakon što je vest o razvodu ugledala svetlo dana. Tačnije, branila na specifičan način ističući da navodno Ofset nije loš čovek već da je samo glup.

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on Oct 12, 2020 at 5:08pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.