Pevačica Abigail Breslin napisala pesmu da bi popljuvala bivšeg dečka, člana grupe 5SOS!

Izvor: Prva.rs, 27.Nov.2014, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica Abigail Breslin napisala pesmu da bi "popljuvala" bivšeg dečka, člana grupe "5SOS"!

Ona ima osamnaest godina, nekada je glumila u dečijim filmovima, a sada je izbacila svoj prvi singl. Ova pesma izazvala je toliku buru, zato što je očigledno da je pesma posvećena njenom bivšem dečku, članu tinejdžerkog benda "5SOS". 
Vrlo je jasno kakvo mišljenje pevačica ima o svom bivšem, jer naziv ovog dela glasi "You suck".  Međutim, podrška Abigail je izostala. Fanovi ovog benda su vrlo verni i prilično su napljuvali pevačicu i njenu pesmu. 
"Samo da znaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << svi članovi tvog benda su zgodniji od tebe, "Mrzim tvoj ožiljak iznad oka, izgledaš kao drogiran i stvarno je krajnje vreme da počneš da pereš kosu", "I nadam se da će ti opasti ta blajhana kosa", neki su od stihova kojima je ova devojka izrazila svoja osećanja prema Majklu.
 
Ovo je pesma o kojoj je reč:
 
Kada su obožavaoci ovog benda i svih njegovih članova čuli ovaj novi "hit", odmazda je bila surova. U skladu sa današnjim trendovima, oni su upotrebili društvenu mrežu Tviter da izraze svoje mišljenje.
"Da li ste čuli novu pesmu Abigail Breslin koja se zove "prošlo je više od godinu dana, a još uvek nisam prebolela Majkla Kliforda".
"Kada si glumica koja je poznata po dečijim filmovima, ne možeš da popljuješ bivšeg koji je popularniji od tebe #Abigailpokušala si"
Bili su neki od tvitova upućeni ovoj glumici i pevačici. 
Pogledajte i kako je: Ivan Bosiljčić raznežio žene!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.