Pevač dobio specijalnu ulogu: Ed Širan gostuje u Igri prestola!

Izvor: Svet plus, 14.Mar.2017, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevač dobio specijalnu ulogu: Ed Širan gostuje u Igri prestola!

Britanski pevač Ed Širan, koji je nedavno izbacio novi album, biće specijalni gost u narednoj sezoni planetarno popularne serije "Igra prestola".

Ovu vest su noćas objavili producenti serije tokom panela na jednom festivalu u Teksasu. Producent serije Dejvid Beniof rekao je da su autori serije godinama pokušavali da angažuju Širana kako bi iznenadili glumicu Mejsi Vilijams, koja je pevačev fan i koja u seriji igra Arju Stark.

Prvu epizodu sedme sezone "Igre prestola" >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << televizija HBO emitovaće 16. jula.  Kako je ranije otkriveno naredna osma sezona biće poslednja.

"Od početka smo želeli da snimimo film koji traje 70 sati. Ipak će sve biti ukupne dužine 73 sata, ali smo skoro ispunili ono što smo zamislili kada smo počinjali - imali smo početak, sredinu i sada stižemo do kraja. Bilo bi teško da smo ostali bez nekog iz glumačke ekipe, ali sam srećan da su svi tu i da možemo da završimo onako kako smo zamislili", rekao je Beniof. 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

VEST GODINE u svetu televizije: Poznati pevač dobio ulogu u Igri prestola!

Izvor: Story, 14.Mar.2017

Jedan od najpopularnijih muzičara današnjice pojaviće se kao specijalni gost u novoj sezoni najomiljenije serije na svetu.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.