Petar Strugar progovorio o razvodu: Evo šta mu je bilo najteže!

Izvor: Svet plus, 07.Apr.2024, 09:38

Petar Strugar progovorio o razvodu: Evo šta mu je bilo najteže!

Petar Strugar retko deli detalje svog privatnog života, ali sada je odlučio progovoriti o jednom važnom segmentu - svom braku sa Ivanom i izazovima s kojima se suočio nakon razvoda.
Poznati glumac Petar Strugara, uživa u ljubavi sa koleginicom Ninom Nešković. Gostujući u emisiji "Goca show", popularni glumac govorio je o porodici, ali trenutku koji je bolan za sve, a to je razvod.
"Porodica je temelj svega. Ponekad uspevam, ponekad ne. Razvod nije bio lak, ali najteži trenutak bio je kada sam shvatio da nisam sam, da tu postoji dete. Ipak, čovek se prilagodi životu", počeo je glumac izlaganje u emisiji "Goca šou". Na pitanje o odnosima sa majkom svog prvog deteta, Petar je zastao, dajući naslutiti da...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.