Petar Božović oštar prema kolegama: Ne cenim mlade glumce, njanjavi su i samo se lepo slikaju

Izvor: Svet, 01.Mar.2017, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petar Božović oštar prema kolegama: Ne cenim mlade glumce, njanjavi su i samo se lepo slikaju

Petar Božović svakako je jedan od onih koje možemo da nazovemo živim legendama ovdašnjeg glumišta, međutim, on sam kaže da je samo na početku karijere uživao u svojim ostvarenjima.
“Tačno je da već dugo ne gledam svoje filmove. Ta odluka je u vezi sa mojim glumačkim počecima i velikom radoznalošću. Uvek su me savetovali da čekam premijeru, a meni đavo ne bi dao mira, pa sam gledao tek snimljen materijal. Kadar po kadar, nemontirano. Skoro nikada nisam bio zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sobom, pa mi se ogadilo da nakon toga gledam svoje filmove”, istakao je glumac za “Informer” i dodao da mlade glumce uglavnom ne ceni:
“Nema puno mladih glumaca koje cenim. Nije loš Vuk Kostić, volim Sergeja, Nenada Jezdića, Ljubu Bandovića… Većinu ovih što ih viđaš u svakom filmu ili seriji i ne cenim nešto, mnogo su njanjavi, nemaju jačinu i snagu u sebi, osim što se lepo slikaju”.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.