Petar Božović o glumicama koje su prijavile SILOVANJE: Ne mogu da dođem do vazduha, kao udarac u pleksus

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 17:41

Petar Božović o glumicama koje su prijavile SILOVANJE: Ne mogu da dođem do vazduha, kao udarac u pleksus

Glumac u šoku.

Glumački velikan Petar Božović ne krije da je duboko potresen bolnim ispovestima mladih koleginica Milene Radulović i Ive Ilinčić, koje su ispričale sve o silovanju i seksualnom zlostavljanju koje su doživele od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića.

Božović kaže da se nakon potresnih priča mladih i perspektivnih glumica oseća kao da mu je neko izbio vazduh.

- Znate šta, moj utisak je da doživljavam to kao direktan udarac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pleksus, koji mi je izvukao vazduh, te još uvek ne mogu do njega da dođem. Nadam se da kada budem došao, da ću moći trezveno da kažem. Šok je veliki. Pitanje nije pojedinačno. Otvaraju se mnoge stvari, svi pričaju o tome. Voleo bih da nešto kažem, ali ne pod ovim utiskom, nego hladne glave i kako to mislim - kaže glumac.

Podsetimo, Milena i Iva su prijavile Miku Aleksića i obe su prošle nedelje saslušane u Tužilaštvu.

Milena Radulović iznela je u javnost da ju je Aleksić silovao kada je imala 17 godina, kao i da se to ponavljalo, a Iva je takođe ispričala da je seksualno uznemiravana i zlostavljana od strane učitelja glume.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.