Pesma slavuja u Sava centru!

Izvor: Press, 10.Dec.2010, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pesma slavuja u Sava centru!

Legendarni Miroslav Ilić, koji danas puni 60 godina i ima u karijeri bar toliko hitova, održao je sinoć još jedan muzički čas u prepunom Sava centru
Najveće ime domaće folk muzike Miroslav Ilić održao je sinoć spektakularan koncert u prepunom Sava centru! Slavuj iz Mrčajevaca, koji danas puni 60 godina, još jednom je dokazao da kvalitetna tradicionalna narodna pesma ne gubi na popularnosti i interesovanju. Gosti koncerta bili su ministri >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Snežana Malović i Dragan Šutanovac, bugarski ambasador Dimitrov, kao i pevačeve kolege Snežana Đurišić, Rada Manojlović i Jovana Tipšin, dok je gošća na sceni bila Goca Tržan.

Snežna vejavica i jak vetar nisu sinoć sprečili obožavaoce Miroslava Ilića da dupke napune veliku salu Sava centra, u toj meri da su i sva mesta za stajanje bila popunjena. Opšti utisak bio je da bi legendarni pevač bez problema mogao da napuni i mnogo veću salu od one u kojoj već tradicionalno peva svakog 10. decembra, na svoj rođendan, a ove godine i dan ranije.
Već prvi taktovi orkestra Miše Mijatovića, koji je zasvirao „Pesmu o pesmama", podigli su publiku, a izlazak na scenu zvezde večeri izazvalo je prave ovacije prisutnih.
Usledio je zatim i novi hit sa istoimenog novog albuma „Mani me godina", a onda se mrčajevački slavuj obratio publici.
- Ovako je počelo pre tačno 38 godina - prisetio se Miroslav pa zapevao čuvenu „Devojku iz grada".
Gošća koncerta bila je „survajverka" Goca Tržan, sa kojom je Ilić otpevao stari hit „Jedan dan života". Do kraja dvosatnog hepeninga, Miroslav Ilić otpevao je tridesetak svojih najvećih hitova, poput „Ova noć", „Rastanka se našeg sećam", „Pozdravi je, pozdravi", ali i veliki hit sa novog albuma „Reskiram".
Na svoj 60. rođendan, Miroslav Ilić će večeras održati još jedan koncert u Sava centru.   

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.